Ben jij een VA die vastloopt, zoekt naar ondersteuning of zich onzeker voelt over jouw positie in de markt?

Met het VA Mentor Me mentorship krijg je de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt om jouw VA-business te laten groeien.

Je bent Virtual Assistant maar het loopt nog niet zoals je zou willen?

Naomi - shoot april

Jij wilt jouw VA business succesvol uitbouwen?

Met andere woorden: Jij wilt doen waar jij goesting in hebt, waar jij goed in bent en waar je respect voor krijgt?

Logisch toch!

Dan is het Mentorship perfect voor jou!

Als Virtual Assistant weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed te kunnen omgaan met uitdagingen.

Toch kan het soms lastig zijn om de juiste richting te vinden in jouw carrière. Misschien loop je vast of voel je je onzeker over jouw positie in de markt. Wellicht wil je groeien, maar weet je niet hoe je dat het beste kunt aanpakken. Of misschien wil je gewoon iets anders dan uurtje-factuurtje werken, maar weet je niet wat dan wel.

Wat jouw uitdaging ook is, ik begrijp hoe het voelt. Daarom heb ik het 12 weken mentorschap opgericht, zodat jij de ondersteuning en begeleiding krijgt die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

Wat kun je verwachten tijdens dit mentorschap? Elke 14 dagen hebben we een mentor- en coachingssessie van 1 tot 1,5 uur. Tijdens deze sessies bespreken we jouw pijnpunten en groeimogelijkheden en zetten we deze om in concrete actiepunten. Ik zal jouw steun, toeverlaat en accountability partner zijn om ervoor te zorgen dat je daadwerkelijk stappen zet en groeit.

Tussendoor ben ik altijd bereikbaar via WhatsApp voor vragen, input en morele support. Zo weet je dat je er nooit alleen voor staat.

En het mooie is: we werken samen op jouw eigen tempo. Via WhatsApp en Notion krijg jij alle ondersteuning die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

Ben jij er klaar voor om samen te werken aan jouw zaak, groei en toekomst? Wil jij de ondersteuning en begeleiding krijgen die je verdient? Dan is het VA Mentor Me mentorship iets voor jou!

Schrijf je nu in en we gaan samen aan de slag om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen.

Je ontvangt niet enkel de coaching maar ook:

Maar wat zit er dan juist allemaal in?

Starten kan al vanaf €333,-

Waarom zou jij een mentor kunnen gebruiken?

1. Je loopt vast in jouw VA-carrière

Misschien ben je al een tijdje bezig als Virtual Assistant, maar loop je nu vast in jouw carrière. Het kan lastig zijn om de juiste richting te vinden of om te weten hoe je verder moet groeien. Tijdens het VA Mentor Me mentorship gaan we samen aan de slag om jouw uitdagingen te identificeren en om concrete actiepunten te bepalen die jou verder helpen. Je krijgt persoonlijke begeleiding en ondersteuning om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen.

2. Je zoekt ondersteuning en begeleiding

Als VA werk je vaak alleen en kan het eenzaam zijn om zonder begeleiding te werken. Bij het VA Mentor Me mentorship sta ik naast jou als jouw mentor en begeleider. Tijdens de mentor- en coachingssessies kunnen we open en eerlijk praten over jouw uitdagingen en doelen, en kunnen we samen werken aan het behalen van jouw persoonlijke en professionele doelen.

3. Je voelt je onzeker over jouw positie in de markt

Het kan lastig zijn om jezelf goed te positioneren als VA in de markt. Wellicht heb je het gevoel dat je niet de juiste klanten aantrekt of dat jouw tarieven te laag zijn. Met het VA Mentor Me mentorship gaan we aan de slag om jouw positie in de markt te verbeteren. We kijken naar jouw diensten en tarieven en zorgen ervoor dat je de juiste klanten aantrekt die bij jouw diensten passen.

4. Je hebt moeite met het vinden van nieuwe klanten

Het kan lastig zijn om nieuwe klanten aan te trekken en om jouw VA-business te laten groeien. Samen met mij als jouw mentor gaan we aan de slag om een effectieve strategie te ontwikkelen om nieuwe klanten aan te trekken. We kijken naar jouw marketingstrategie, jouw netwerk en jouw online aanwezigheid en zorgen ervoor dat je de juiste stappen zet om jouw klantenbestand te laten groeien.

5. Je zoekt naar een nieuwe manier van werken

Als VA wil je misschien een andere manier van werken dan uurtje-factuurtje. Het VA Mentor Me mentorship kan je helpen bij het ontwikkelen van nieuwe diensten en manieren van werken die beter passen bij jouw wensen en behoeften. We bekijken samen wat jouw sterke punten zijn en hoe je deze kunt inzetten om jouw ideale klanten aan te trekken.

Kortom, het VA Mentor Me mentorship biedt de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt om jouw VA-carrière naar een hoger niveau te tillen. Of je nu vastloopt, zoekt naar ondersteuning, je onzeker voelt over jouw positie in de markt, nieuwe klanten wilt aantrekken of een nieuwe

Maar wie ben ik?

Wanneer je VA hoort, hoor je vaak Virtual Naomi. Wanneer je Virtual Naomi hoort, hoor je: VA Coach en Cheerleader!

In 2013 kwam de term VA voor het eerst op mijn pad. Meer dan 5 jaar later nam ik pas de sprong.

Enkele 1000-den euro’s, fouten en uren later ben ik in 2020 begonnen met het coachen van startende en zelfs enkele gevestigde VA’s

Want met mijn IT achtergrond, ervaring in hospitality & in corporate ben ik van diverse markten en domeinen thuis.

Ook ben ik niet bang om te investeren in mijn eigen groei, ontwikkeling en ondersteuning.

Nog voor ik 1 euro had verdient met Virtual Naomi nam ik een coach onder de arm voor €5000 voor 16 weken.

Slik, wat een bedrag, maar het bracht me wel dichter bij waar ik vandaag sta.

Doe daar ondertussen nog ettelijke 10 000 euro’s bij en je kan je wel voorstellen waarom ik zelf zo een fan ben van coachen en gecoacht worden. Want wat ik zelf leer, kan ik ook weer doorgeven.

Ik kijk er naar uit om jou 90 dagen te ondersteunen in je  verdere stappen als VA!

Kopie van Copy of Step 2 Your freebie Mock Up Templates(1)

Zij gingen je voor!

Ik sta zoveel verder!

5/5
Elke week horen we elkaar. Naomi is super bereikbaar en ik sta echt zoveel verder dan slechts 3 maanden geleden!!!
Elke - Pardon service
(tech) VA

Die duw in de rug die je nodig hebt

5/5
Naomi heeft mij super goed geholpen door mij op de nodige momenten een kick in the ass te geven. Naomi hielp mij zelfs bij mijn communicatie. Naomi is DE persoon voor iedere VA, of je nu starter bent of al enkele jaren bezig bent.
Niki - Adminworx- The backoffice Expert
VA

Veel gestelde vragen:

Ik heb geen vertrouwen in mezelf

Hier is het ding. Als je 110% zeker bent dat je doel zult bereiken, heb je mijn hulp niet nodig!

 Het is mijn taak om mensen die geen vertrouwen hebben in de opbouw & groei van hun zaak te helpen om net dat te bereiken.

Ook heb ik het traject zo gemaakt dat het zo simpel mogelijk is, omdat het in behapbare coachingcalls, simpel en easy is, opdrachten en feedback!

Omdat je ten alentijden bij mij terecht kan voor advies, steun,…

Met 3u a 5u per week maak je al gigantische sprongen!

Beter dan dit wordt het niet.

Ik heb nog niet genoeg technische skills

Eentje die ik zeker snap!

Het is echter belangrijk om te vermelden dat het mentorship gericht is op het verbeteren van bestaande vaardigheden en te bekijken welke nieuwe skills je zou kunnen verwerven, zodat je je als VA kunt ontwikkelen en groeien.

Het is juist ontworpen om jou te ondersteunen en te begeleiden bij het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn als VA.

Bovendien biedt het mentorship niet alleen de mogelijkheid om jouw VA-vaardigheden te ontwikkelen en verbeteren, maar ook om te werken aan jouw zelfvertrouwen en mindset als ondernemer. We besteden aandacht aan het vinden van jouw ideale klant, het creëren van een uniek aanbod, het opzetten van jouw bedrijfsstructuur en het effectief communiceren met klanten.

Door deel te nemen aan het “VA Mentor Me mentorship” krijg je niet alleen de tools en kennis die je nodig hebt om succesvol te zijn als VA, maar krijg je ook de mogelijkheid om te groeien als ondernemer en jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Ga ik die investering er wel uithalen?

Dat is de vraag die ik de laatste weken het meeste krijg.
En eerlijk, het simpele antwoord is JA!

Maar natuurlijk dat hangt ook af van jouw inzet.
Want het is een pittig 90 dagen traject, een schop onder je kont traject.
Dus hoe meer jij je inzet, hoe vlotter alles gaat gaan.

Ik heb geen tijd

Met het mentorship bespaar tijd doordat je letterlijk al mijn kennis op een bordje krijgt.

Als je graag maanden/jaren wil besparen en je weg naar jouw zaak wil versnellen!

Ik heb al coaching gevolgd

Als iemand die zelf al eerder coaching heeft gevolgd, begrijp ik dat het moeilijk kan zijn om te beslissen of het “VA Mentor Me mentorship” de juiste keuze is.

Het mentorship is uniek en wordt volledig afgestemd op jouw  behoeften. Het “VA Mentor Me mentorship” is ontworpen om jou te ondersteunen en te begeleiden bij het bereiken van jouw specifieke doelen en uitdagingen als VA.

Het biedt persoonlijke begeleiding, accountability en praktische tips om jouw VA-bedrijf te laten groeien op jouw eigen voorwaarden.

Dus, als je voelt dat je vastzit of nog steeds hulp nodig hebt, kan het “VA Mentor Me mentorship” de perfecte oplossing zijn om de ondersteuning te krijgen die je nodig hebt om verder te komen.